Over ons

Achter de gevel van deze prachtige meesterwoning schuilt -verrassend- een warme interieurwinkel waarvan u de ware omvang pas duidelijk wordt wanneer u het statige bordes overschrijdt.

‘Si Accomodi’ … klinkt vrij vertaald als ‘voel u thuis’. Onze professionele interieurarchitecten adviseren u dan ook graag over de juiste keuken- en interieurbeslissingen, hoe klein of groot ze ook zijn. Loop eens binnen voor een inspirerende babbel of idee …

De paradepaardjes van SI ACCOMODI zijn beslist het keukenprogramma van Arclinea van de Italiaanse architect Antonio Citterio en ‘het’ trendaangevende interieurmerk CASSINA met knap design en tijdloze klassiekers.

Arclinea. Uit een klein handwerkbedrijf (1928) kwam in 1960 de keukenfabrikant Arclinea voort. In 1963 maakte het bedrijf tijdens de interieurbeurs in Milaan grote indruk met een keuken waar alle apparatuur in kasten is geïntegreerd. Tot op de dag van vandaag zijn de keukens functioneel en esthetisch. Moderne materialen en hightech apperatuur gaan gepaard met stijlelementen die een natuurlijke, mediterrane warmte uitstralen. Onder Arclinea keukenbezitters bevinden zich ook beroemdheden met smaak zoals Brad Pitt, Donna Karan en Sting.

Vier verdiepingen hoog vormt elke kamer in dit huis het decor voor hedendaagse leefkeukens en livingopstellingen. Ook in de gezellige stadstuin presenteert de Oostenrijkse outdoorfabrikant VITEO talrijke basisopstellingen.

Waarschijnlijk kan u nergens in Europa de keukencollectie van Citterio zo leren appreciëren en uittesten als hier in Antwerpen op de vernieuwde leien. Beslist een uitstapje naar Antwerpen waard! Op 500 meter van de Schuttershofstraat, de trendy modestraat van Antwerpen en enkele minuten van de Meir en de Groenplaats.

Goed design is niet ‘cool’, design is hartelijk. Van harte welkom !

SI ACCOMODI-team.


Met de wagen: parking ‘Nationale Bank’ in de buurt van het stadspark, deze grote parkeergarage ligt onder de Frankrijklei. De ingang bevindt zich aan het begin van de Maria-Henriëttalei en Van Eycklei, bij het kruispunt met de Rubenslei en Van Breestraat. Komende vanaf de Leien: rij door naar het einde van de Frankrijklei. Bij de Nationale Bank (nr. 162-168) ga je linksaf, de Mechelsesteenweg op. Neem meteen de eerste links, en rij door naar het park. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan je linkerhand.

De ingang van de parkeergarage is ook de ingang van de Van Eycktunnel. Deze éénrichtingstunnel loopt van de Van Eycklei naar de Britselei.

Met het openbaar vervoer : onze toonzaal bevindt zich aan de halte 'Nationale Bank'
lijnen: 23, N29, N2, 290, 13, 1, 12, 500, 24, 7, 9, 8